Új hozzászólás Aktív témák

  • Odyn

    csendes tag

    válasz [Dr.]Zsivago #19652 üzenetére

    Az 5 pontból 3-mat cáfolok, 1 a te dolgod, 1-ben pedig igazad van.

    Valóban nem ismerünk, de nem is adtál sok esélyt arra, hogy megismerjünk. Ha itt valaki a "főadmin" meg a már mástól látott "PRO vs. Low" dumákkal indít, nem jól áll hozzá a dolgokhoz. A fórumban tanúsított magatartásod igenis McKenny-re hajazott (igaz egy árnyalattal finomabb ruhában) Lehet hogy "magánemberként" mega-jóarc vagy, és a legjobb cimbije lehetnél bárkinek, de ez nem tudtad (talán nem is akartad) visszaadni a HSz-eiddel.
    Ha valaki segíteni akar, azt lehet így is: Na gyere pajtás, meglátjuk mit tehetünk, meg így is Na... mondjad... meglátom segítek-e a kettő között óriási a különbség. (a példákat ne szó szerint értsétek) Az hogy valaki nem ért valamihez, egyáltalán nem szégyen, az meg hogy segítséget kér, még inteligenciára is vall, ugyanis nem áll neki megszögelni valamit, hogy aztán rosszabbá tegye mint amilyen előtte volt. (hozzáteszem a legtöbb ember nem ilyen :D)

    Nem szükséges látogatni az EA HUN szervert (bár úgysem fogtok jönni)
    Jómagam gyakran megfordulok meg arra egy-két cimborám társaságában, és gyakran jókat lehet lőni ott is. Ezután is megyünk majd, de van valami ami megütötte a "fülemet" egyik korábbi HSz-ednél, amiben ecsetelted hogy mekkora szarok a Class adminjai, hogy S.Y.K.L.A.S Bomberrel repült, miközben ő volt a Komancs. Ha gyakrabban felnéznél a saját magad által felügyelt szerverekre, tudnád, hogy a szintén általad nagy becsben tartott szerverbeállításaid, annyit érnek mint döglött lónak a patkó. Nem egy, nem két alkalommal fordult elő, a sorozatos baserape, meg az anyázás. (SS-ért persze kivág, de nem is helizek olyan gyakran) És az Autoadmin olyankor vagy szabin van, vagy táppénzen, nem tudom, de hogy félrenéz az biztos.

    Soha nem szóltam bele a szervertulajok dolgába, tudom milyen nyűg rendben tartani egy szervert, hátmég ha van egy fix társaság aki gyakran látogatja azt és rágja a fülüket hogy ez, meg az kellene még. És itt jön az hogy akármilyen gondok vannak is a CLASS beállításaival, akármennyire bénák is, vagy retardáltak is a srácok, maximálisan le a kalappal előttük, amiért egy ilyen jó közösséget hívtak életre!
    Mert ha hiszitek, ha nem (és ez mindenkinek szól) ahoz hogy egy játékos közösség kialakuljon, nem elég a fórum... kell egy jó szerver ahol együtt tudnak ütni ha van idejük, és Fonákék pont ezt biztosították/biztosítják évek óta! Köszönjük. Az pedig mindent elmond szerintem, hogy rengeteg törzstagja van a Classnak, hisz szar szerverre, max egyszer megy fel mindenki.

    Elnézést ha bárkinek beletapostam a lelkébe NEM ez volt a célom.... Odyn voltam

Új hozzászólás Aktív témák