Új hozzászólás Aktív témák

  • GameOver

    aktív tag

    válasz mirrmur #4308 üzenetére

    Észrevételek:
    -Ettől a "ez meg az a lámák fegyvere/járműve" dumától engem is a hideg kiráz. Azt aláírom, hogy a J10-zel sokkal könnyebb repülni (erről még később), de már csak nem fogom ott hagyni a kifutón porosodni, hogy lenyúlja az ellenség. Ha a másik csapatból valaki úgy dönt, hogy ő igenis felveszi a harcot az ő csapatának adott, esetenként lényegesen gyengébb géppel is, az legyen az ő problémája.

    -Azt viszont nem értem, hogy miért nem javítják már ki a készítők a repülők közötti óriási különbségeket. A legtöbb pályán ez óriási előnyt/hátrányt jelent a szembenálló csapatoknak. Én legtöbbször a "rakétamágnes" F35-tel repülök, aztán ha mégis valami másik géppel nyomom, akkor nem ritkán meglepődve tapasztalom, hogy "Te jó ég, még mindig egyben vagyok! Hogy a francba nem talált el az a rakéta? Az F35-tel már rég meghaltam volna!" Ha magam ellen játszanék, mondjuk egy F35 vs. MiG párharcban, hát sokkal többször halna meg az F35-tel repülő énem. Az F35 vs. J10 között meg még nagyobb a különbség.

    -"az F35 annyival gyengébb minden téren mint a J10 hogy azt elmondani nem lehet"
    Én úgy fogalmaznék, kb. olyan ez a mint egy APC vs. tank...tehát gyakorlatilag esélytelen vagy.

    -Te tényleg jó vagy. Egy párszor már engem is lelőttél, hogy a nyakad nyúljon meg! :D :R

    -Califragilisticet ismerem. Egyszer le is baszott, hogy micsoda dolog az, hogy jobb K/D-t csinálok én (tankkal), mint ő vadászgéppel. :DD :) Képek: 1, 2, 3, 4.

    -Sok jó repülőssel/ellen játszottam már (califragilistic, mcmt, Flyjetandkill(ő remek csapatjátékos, nem mellesleg egy időben a példaképemnek tekintettem :R )), de az egyik legjobb aki ellen játszottam az steiketa. Csinált egy videót is, amiből én speciel rengeteget tanultam. Ha a bf2s.com működne rendesen ott meg lenne jobb miőségben is, de így csak itt találtam. A minősége itt viszont elég ratyi, így lényegében nem látni a lényeget. :((( Na mindegy majd, ha működni fog a bf2s, mindenképpen belinkelem a jobb minőségűt is, mert tényleg nagyon hasznos/informatív.

Új hozzászólás Aktív témák