Új hozzászólás Aktív témák

  • -=KIS_FoNaK=

    tag

    válasz MohaMárk #9591 üzenetére

    Sziasztok! Látom Mckenny nem tartott sokáig a nagy családapa szerep (mondjuk ezt az első hozzászólásodból lehetett látni, hogy ki is vagy valójában)."Miután kb több mint fél éve megöltem egy admin kölykét mikozbe a helibe csücsült kibannoltak" Nem ezért lettél kibannolva,de ezt mindenki tudja.Gusztustalan viselkedésed miatt lettél kibbanolva és nem azért, mert te kempeltél 1-2x,meg nem is azért,mert akkora spieler vagy.Vannak egy páran akik jobbak nálunk és még sem bannoljuk ki őket,úgyhogy ne terjeszd itt a hülyeségeidet.

    Amikor előszőr voltál fent a szerveren már akkor is beszóltál. Commander voltál és heliben ültél szóltam neked, hogy commander nem repül erre te:" jólvan már csicska admin ne sírjál".Második játékod a CLASS-on: Bence (10éves gyerek) beült melléd a helibe, elindultatok nem találta el elsőre az ellenséget és beszóltál neki, hogy ne rontsa a Te kd-dat meg az spm-ed(amire egyébként mindenki magasról szarik).Utána pedig leköcsögözted és ezt hallották egy páran,akik a squadban voltak(Fonak_BL,Penge)na ekkor döntöttünk úgy, hogy ilyen szar emberre nincs szükség a szerveren.Nem tudom miért van ekkora arcod azt hiszed magadról,hogy te vagy a legjobb az egész játékban, pedig nem.Amikor itt írtad vkinek hogy téged nem tudnak lekempelni ,talán azért nem tudnak, mert nem is akarnak, mert a többség szeret a szabályok szerint játszani,nem úgy mint Te.
    A heli warodra meg azért nem válaszoltam, mert leszarlak.Nem tartalak nagy helisnek egyáltalán,amúgy meg nem is nagyon érdekel, hogy te milyen helis vagy.
    "De ha leszeded a bant akkor kösz.De ha van no bc rulz és más nem tartja be akkor én se" -> neked nem is kell,mert nem lesz levéve a bann rólad(ahogy már írta myloo is Te vagy a bann listán meg még egy gyerek akiről a pb csinált egy screenshotot miközben hacket használ).De nem is tudom ,hogy miért írtam ilyen sok mindent egyszerre(egycerre vagy etszerre?)szerintem már ezek is bőven meghaladják a képességeidet,hogy ezt végig olvasd!

    [ Szerkesztve ]

    Jó a voip!

Új hozzászólás Aktív témák