Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    válasz zack #13689 üzenetére

    Ha már említve vagyok, szeretném megjegyezni, hogy kezd unalmas lenni az állandó "CG noob"-ozás olvasása. Mi is játszani megyünk fel, és hihetetlen, hogy mindig ezt kell olvasni, miközben egy fegyver sincs tiltva a szabályainkban.

    Ennyi erővel mehetne az "Abakan noob" szöveg is, mert érdekes mód, a legutóbbi peccs óta nagyon megnőtt a népszerűsége.

    Amúgy meg én is lőttem már embert CG-vel, de ez nálam annak köszönhető, hogy valahogy az jobban idegesít, amikor ismeretlenek közt vagyok fent, és 16 emberből 10 csipa, 4 medic, 1 assault, és van egy rohadt Bradley meg egy heli is az ellennek/nekünk és nincs aki szétverje/javítsa őket.
    Tegnap is lenúboztak, meg jött a "te is pro vagy" szöveg, amit sose állítottam, közben meg a fal mögött spottolt alakra irányítottam a CG-t és a fallal együtt 2-en is meghaltak.

    Ami meg a tegnap estét különösen illeti, hogy ez volt az utolsó, hogy eltűrtem 1 illetőnek a beszólásait és megjegyzéseit. Legközelebb én küldöm el pihenni, és nem Gabi, mert már neki lett elege belőle, én szedem ezt, bár néha extra adagra lenne szükség belőle.

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák