Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Jerk

    csendes tag

    Ha marad a kettes Conquesten, akkor valószínű, hogy gyakran fellépek rá, a rush valahogy nem igazán jött be. A rush pályák mind egy nagy folyosó elvre épülnek, ahol csőstül kell berontani, sokkal kevesebb esély van arra, hogy flankelni vagy közrefogni lehessen az ellent.
    Ugye nem kell mondani, hogy így a rushból mennyi taktikai elem kimarad.

    M60-nal gyakran sikerült összefutni, GL-el már kevésbé, pedig a White Pass tipikus GL mágnes, viszont az is igaz, hogy sikerült késelni nem egy ammoboxot sámlinak használó emberkét.

    TS-re nem ártana majd azért felnéznem, mert sokszor beragad a socialize gomb és egyszerűen nem tudok dobozt kérni a medicekektől (egyébként ahogy látom, a revive az természetesnek hat, de a medpackeket senki nem spameli).

    A heli pedig lazán fogható lévén, hogy mind a két csapatnak van egy-egy. Atacama Deserten 3 tank várja még szeretettel a heliket (vehicle alt fire + gunner illetve ott van még a main gun rengeteg helit szedtem már le azzal / én is megannyiszor szenvedtem már miatta). Ha ez még nem lenne elég van még stationary AT + AA gun + M95-ös sniperhad.

Új hozzászólás Aktív témák