Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    Én semmilyen buggal nem találkoztam a patch óta, amikről itt szó volt... most az hogy a stukával zuhanóban nem ajánlott aknát dobni, kit lep meg? Vagy ilyen apróság, hogy az ammo jel van az öngyógyító csomagon. Kit érdekel.

    Az AA témához meg annyit, hogy amikor kijött a játék, akkor elég jó volt a balansz a repülők és az AA-k között, mindegyikkel lehetett érvényesülni.
    Aztán jött a sírás, és az első változtatás, ahol a repülőket kiherélték a reload time-al. Aztán megint sírás, és visszavettek a reload timeból, és nerfelték az AA-t is. Ebből persze megint sírás lett. Most visszatolták az AA-kat kb a megjelenés szintjére. Hogy mi a hatás?
    Ha röpködsz csak mint gólyafos a levegőben, akkor kilőnek AA-val. (nemá, ez olyan mint télen a hóesés, mindig van aki meglepődik?)
    Ha viszont a kib*szott dolgodat teszed, és elsőnek rárepülsz az AA-ra bombázóval, akkor te nyersz, ha kicsit is nem vagy balfasz, mert bármilyen bomba kiszedi az embert a stationaryből, és egykét erősebb az AA-t magát, vagy a tankot is szétszedi egyből. Nyertél? Nyertél. A kisgépeket meg az AA szedi le, lazán, ha nem elég taktikusan mozognak. Frontálisan rárepül egy BF109? Nincs sok esélye az AA ellen. Jól van ez így? Jól hát. A fightereknek nem ez a dolguk, hanem az, hogy fent cikázva leszedjék a bombázókat, illetve egymást, elkerülve az AA tüzet.

    De azt is meg tudom jósolni, hogy mi lesz a következő lépés. A sírás. Ja, várj ez nem jóslat, hisz már megy is itt is.... Szóval a következő lépés az lesz, hogy a DICE, ahol valóban majmok dolgoznak úgytűnik, megint hallgatnak a fürdősk*vákra, és megint változtatnak majd valamin. Holott csak kussolva alkalmazkodni kéne a játékhoz, és mindennel lehet érvényesülni, a megfelelő mapon, a megfelelő helyzetben. Ki lehet lőni tankkal az AA-kat. Sőt, oda lehet menni, és dinamittal kiszedni. Te mégis mit csinálsz? ötödszörre is repülővel indulsz az AA ellen, holott képtelen vagy értelmes rárepülésre és jó célzásra. Például. De azt is rendszeresen látom, hogy szintén makacs módra sokan csak egy kasztot, és egy fegyvert hajlandóak tolni, és leszarják milyen map van, és milyen az ellenség, mi lenne a hatékony ellenük. Panzerstormon is azért sírt sok bénabéla, mert hogy gyalogosan nem tud érvényesülni eléggé. Hát baszki, az a map nem erről szól. Gyalogoljál devastationön. Ott meg bemegy a balfasz tigrissel, és csodálkozik, ha az első sarkon 4 irányból szétszedik. Vagy a másik, aki csak sniperelni hajlandó, először szétaláz mindenkit aerodromeon, mert ott nincs ellenfelele gyakorlatilag, utána meg sír a szája, hogy nem megy neki ugyanez más mapokon, mert jönnek a gonosz repülők, vagy túl sok a közelharc.

    Szerintem egyszerűen soha nem fog eljönni az az állapot, amikor senki sem fog sírni. Soha egyik BF-ben sem jött el ez. Van aki alkalmazkodott hozzájuk, és van aki továbblépett. Itt is ez a lehetőség. BF5-nek egy "hibája" van csak jelenleg, hogy nincsenek testreszabott szerverek. Pl bizonyos mapokra korlátozott, vagy letiltott dolgokkal. De ez is érthető bizonyos szempontból, mert BF1-ben is csak megosztotta a játékosokat. Ez is egy nézőpont. De én pl szeretnék rotterdam only, szervert is... vagy arras onlyt. Vagy csak úgy letiltott sniper kasztosat. Mert rühellem őket. De ez van. Narvikon kifejezetten szeretek körbeosonni a hegyoldalban, hogy jól hátbakéseljek kettőt hármat. Vagy lebombázom őket. Aerodromeon viszont egyikre sincs esélyem. Legtöbbször ott ki is lépek, vagy csak C-n a hangáron belül mozgok.

    (fuha, igen ráértem, sorry)

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák