Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz huby80 #14423 üzenetére

    Szerintem is a legjobb BR.
    Végre egy olyan játék ahol nincsenek micro laggok! A UI minimalista, nem zavar semmi a terep fürkészésébe. A hangok zseniálisak! Minden zörejt optimális távolságból lehet hallani. Nagyon jól lehet bujkálni és helyezkedni a terepen.
    Egyedül azt sajnálom, hogy nincs Duo mód. Illetve először azt gondoltam hiányzik a fegyverek matatása, attachmentek válogatása. De bőven van elég felszerelés amit lehet babusgatni. Nem kell marhulni attachmentekkel így még lehet sokkal jobb is mert hamarabb lehet döntést hozni mi az ami kell. Szvsz egy SMG-vel le lehet hozni a kört ha valaki ügyes. Nem kell ide nagy sniper meg AR de persze jó az is ha van. Zseniális az egész játék, bár még csak 3 kört mentem ezért nagyrészt a kezdeti lelkesedés beszél belőlem. De számomra már az egy öröm, hogy végre egy játék valódi fegyverekkel, realisztikus mobility-vel (Apexhez és COD-hoz képest) és eléggé hardcore-nak tűnik (nem kell egy egész tár egy páncélt viselő emberre).

    Második köröm:

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák