Új hozzászólás Aktív témák

  • FollowTheORI

    Topikgazda

    válasz lofagi #15745 üzenetére

    Én nem játszok talán eleget vele ehhez, bár azért elég sok kört tolok/-tam az utóbbi hetekben Ryan-ékkel (relative)... és azt kell mondjam, mint BR nem lenne ez annyira rossz... így azzal értek egyet amit a végén mond/állapít meg Westie is, hogy ennél sokkal gyorsabban kéne tolni a tartalmat és mégfontosabb: a javításokat ahhoz, hogy ez ne haljon meg. Nyilván megnézve a mostani piaci helyzetet, a különálló ingyenes kiadás is nagyon fontos lenne (szinte kötelező mostmár).
    Már rég javítani kellett volna a bortányos loot és hasonló rendszereket, amik tényleg relative "apróságok" mégis rettentő idegesítőek, és a baj hogy túl gyakran.

    Meg persze az EA az ingyenes APEX-el, magát lötte lábon/tökön. :D

    És, mint conquest/BF veterán, szerintem azt is elmondhatom, hogy annyira más és "unalmas" néha a sok üresjárati idő, hogy abszolút megértem hogy nem annyira vonzó és megtartó (szerintem) ennek a közösségnek ez a mód.
    Hiba volt beletenni... de ezt már sokan sokszor elmondták szintén.

    És azis igaz hogy visszanézve, óriási hibás döntések születtek ezzel a játékkal kapcsolatban... az 1 évvel korábbi kiadástól kezdve, a játékmódok és minden másban, az elaprózott és töredezett figyelem/fókuszt emiatt is idevéve... amit szintén sokat mondtak már netszerte a közösségből.

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák