Új hozzászólás Aktív témák

  • iguana

    őstag

    válasz Aurig@ #33218 üzenetére

    azt kellene végre megérteni, hogy nem (csak) az esetleges extrák miatt jobb a qbit és nem ezeknek a hiánya miatt nem ajánlott kliens sok helyen már az utorrent.
    a 2.2.1 az utolsó, ami jól használható kb. 10 éves. én pl. nagyjából 10 éve(!) váltottam qbit-re.
    a winxp és a win7 is jól elmegy mégsem jó ötlet azt használni.
    (tekintsünk most el azoktól a speciális programokról, amik még csak win7-en sem működnek. vezérlők, gyártástechnológiákban használt egyedi megoldások stb.)

    itt szerintem kivétel nélkül mindenki utorrent-el kezdte anno vagy 20 éve. jó volt, sőt legendás volt, de ennyi volt, el kell engedni. (már évekkel ezelőtt el kellett volna nagyjából az első 3-as verzió megjelenése után.)

    a qbit nem zárt rendszer, nyomon követhető az issue tracker github-on, folyamatosan fejlesztik új funkciókkal, hibajavításokkal, reklám és egyéb nem kívánatos "program részlet" nélkül...és ez itt a lényeg. már csak ezekért is érdemes ezt használni.

    lehet 1-2 év múlva lesz egy másik kliens, ami miatt úgy fogunk tekinteni az újra, mint a mostani qbit-re és úgy fogunk tekinteni a qbit-re, mint az utorrent-re.
    ki tudja?
    ez nem fanboy-ság kérdése.
    egyszerűen otthoni, nem szerver alapú közegbe ez a legjobb, legegyszerűbb, legmegbízhatóbb kliens.

    aki ennek ellenére "kitart" az utorrent mellett, tegye, mert mindenki azt használ, azt tesz amit akar...de könyörgöm, legalább ne ajánlja már senkinek, ne próbálja bizonygatni, hogy egy lapon lehet emlegetni a jelenlegi qbit-tel.
    mert nem lehet és nem is szabad.

    14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

Új hozzászólás Aktív témák