Új hozzászólás Aktív témák

  • MuMa012

    tag

    "Az eMAG-Extreme Digital közös Black Fridayén rekordgyorsasággal, néhány percen belül elfogyott egy sor slágertermék: például kétszáz-kétszáz darab Asus VivoBook 15 és Asus A210 noteszgép, de a nyolcvan darab akciós Omen by HP gamer laptop mindegyikét is hamar elvitték.
    RENDKÍVÜL HAMAR ELKAPKODTÁK A SZÁZ DARAB 23,8 COLOS ASUS GAMER MONITORT, UGYANCSAK KÉTSZÁZ DARAB IDEI APPLE AIRPODS PRO FÜLHALLGATÓT,
    illetve száz darab iPhone 12 Pro okostelefont is. Az androidos típusok közül a Samsung Galaxy M22-es telefon fogyott el rekordgyorsan - dacára a közel 150 darabos készletnek. A tévék közül a háromszáz darab 81 centiméteres Star-Light modell, illetve az LG 139 centiméteres Nanocell tévéjét vásárolták fel a leghamarabb a vásárlók.
    A leggyorsabban elkelt termékek között található még 120 darab Beko hűtőszekrény, kétszáz darab elöltöltős Indesit mosógép, egy Zanussi márkájú beépíthető sütő (kétszáz darab volt belőle),tíz darabos Tefal edénykészlet (350 darabos fekete pénteki készlettel), Oral-B fogkefék (220 darab volt két modelljéből összesen) - ismertették a közleményben."

    Így már érthető, miért fogyott el pillanatok alatt a 100k-s laptop :)

Új hozzászólás Aktív témák