Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz B-L-A-C-K #9729 üzenetére

    Milyen regadó, miről beszéltek?

    Már az autógumik is, de rakás elektronikai termék is viszonteladóként tünteti föl az emagot. Tehát rengeteg cuccnál van egy sima, magyar forgalmazó. Gumiknál pl. Marso, stb.
    Ők csak az emagon keresztül próbálják nagyobb közönséghez eljuttatni. (amúgy szerintem fölöslegesen, legalábbis én az elmúlt hetekben már fölfigyeltem erre a jelenségre és nevetségesnek találtam, hogy 23 ezer forintra kikiáltott noname, kínai, alap, normál (kis) méretű gumikat próbálnak akciósan 15-16-ért eladni.

    Tehát a lényeg, hogy az Emagon most 25 helyett 16 ezerért nagyon nagyon akciós az a gumi, amit én a gumisnál 2 hete 13 ezerért vettem meg. (és ez szinte mindegyik márka, minden méretű gumijára értendő)

    Az autókat is a hazai szalonok hirdetik az emagon.
    (ami megint csak vevőcsalogatónak jó, mert aki vett már szalon új autót, az jól tudja, hogy a 7 milliós Golf 7 árából is még simán le lehet húzni 1-1.5m-et is különösebb alkudozás nélkül, csak be kell sétálni a szalonba és megmutatni, hogy élő személyek vagyunk és tényleg érdekel az autó. Akkor azonnal jönnek lefelé a milliók.)

    Bár én ettől függetlenül elgondolkodtam azon, hogy a 10 helyett 7.5m-ért hirdetett Insignia vajon milyen felszereltséggel rendelkezik... Ez elég jól hangzó akció azért...

Új hozzászólás Aktív témák