Új hozzászólás Aktív témák

  • rizso

    addikt

    válasz <Adamsky> #15292 üzenetére

    Ha ennyire jó ez a Huawei Sound (ugye ez a Sound X sztereó változata?), akkor minek az XBOOM?

    Abszolút jogos felvetés, full fölösleges. Pláne úgy, hogy ott van ST50B is, ami csak van, kikapcsolt állapotban porosodik. Kicsit betegség és hobbi keveréke nálam a kütyük gyűjtögetése, próbálgatása, pláne ha olyan áron van, hogy nincs benne olyan nagy rizikó, és nulla vagy minimális bukóval ki tudok szállni belőle. Most ha az LG nem 60k lenne, hanem 100-130k, akkor tököm próbálná ki, de ennyit megér, max hamar visszaviszem a boltba, ha gyengén muzsikálna.

    Go Playhez képest hová tenném? Jó kérdés, az emlékek és a frissen szerzett tapasztalatok nagyon becsapósak. Lehet a Go Play és az Onyx 7 közé lőném. App elég szegényes, custom EQ nincs, 3 mód közül lehet választani, plusz a basszus erősségén lehet fel-le csavarni. Ami furcsa, hogy nincs kikapcsolás opció, "to power off the speaker, remove the power adapter" - kösz b+ :D Plusz ha már nincs semmi smart funkció benne, legalább valami szám léptetés/play/pause lehetett volna.

    Hogy miben különbözik a Sound és a Sound X? Itt egész jól összefoglalták :)

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | Huawei Sound prémium bluetooth hangszóró

Új hozzászólás Aktív témák