Új hozzászólás Aktív témák

  • veilside03

    csendes tag

    Mit lehet kezdeni azzal az eladóval, akitől két éve vásároltunk egy hálózatfüggő készüléket és most, két év után nem teljesíti az akkori ígéretét, miszerint függetleníteni fogja azt az adás-vételin feltüntetett IMEI szám alapján? Erről itt HA-n van írásos beszélgetésünk is, illetve már 2x is kerestem ezzel kapcsolatban írásban, amikre reagált is, de ígérgetésen kívül nem történt előrelépés.

    Az eladó egyébként megbízhatónak tűnik, 170 pozitív, 0 negatív és 0 semleges értékeléssel. Az akkori hirdetés persze már rég nem elérhető, az értékeléseket nem sokkal az adás-vétel után leadtuk mindketten, nyilván nem várhattunk 2 évig ezzel.

    Hogyan lehetne jelenteni az eladót? Nem szeretném büntetni, de azt szeretném, ha a beszélgetéseink alapján megvizsgálnák, hogy mit lehetne tenni az ügy érdekében, mert ezek szerint az eladó NEM megbízható. Csak addig volt az, amíg az értékelések lementek. Az is lehet, hogy már mások is jártak így, csak nekik is késő volt tenni bármit is.

    Jó lenne valami lehetőség arra, hogy utólag az értékeléseket kellő bizonyítékokkal alátámasztva, valós adatok alapján módosítani lehessen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák