Új hozzászólás Aktív témák

  • Peetry

    senior tag

    válasz Kraptor #1342 üzenetére

    Azért egy XTX 100 (200- e kettő között minimális különbség van már) fényévekre van egy tanfolyamos, sokszáz merülést megért alsókategóriás (neadjisten dugattyús, nem kiegyensúlyozott) reduktortól. A kettő között nem egy, nem két fokozat van. Félre ne érts, ha van rávaló, akkor biztos hogy megéri a befektetés, de sok (magyar) ember veszi meg a jóval drágább műszaki cikket, még ha nincs is rá szüksége. Én megértem, hogy szereted a reduktorodat, de biztos vagy benne hogy egy XTX 50 nem szolgálna ki téged ugyanúgy? Minden Apeks reduktor gyárilag 50 méteren van tesztelve, tehát a legkisebb modell is 50 méteren is teljes mértékben megállja a helyét ( és ugyanúgy nagyságrendi különbség van a tanfolyamokon használtakhoz képest). Nem vitázni akarok, csak a kolléga kérdésére, miszerint (mi számít olcsónak, mit érdemes venni), bedobtad az egyik legdrágább ( nem vitatom, hogy egyben egyik legjobb) reduktort.
    Én pl magam részéről ha anyagilag ilyen helyzetben lennék inkább választanék XTX50-et a fennmaradó összeget pedig fordítanám, jobb BCD-re, vagy esetleg egy komolyabb akkus lámpára.
    Amúgy meg bandus: Füge ajánlotta, hogy uszodában kipróbálhatod az övét, én ajánlom élj a lehetőséggel.
    Illetve külföldi oldalakon rengeteg teszt lelhető fel (angol,német nyelven), illetve a divecenteren is található sok magyar nyelvű irodalom felszerelésekről.

Új hozzászólás Aktív témák