Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkEagle25

    csendes tag

    Hali srácok. Lehet balga kérdés de új vagyok a témában. Nem vagyok egy nagy online shooter fanboy sem az utolsó online shooter amivel játszottam az Unreal Tournament volt még ezer éve. De mivel sokan dicsérték a Warzone-t és mivel ingyenes ezért feltettem. Na most ugye nyilván minden cumó a gépen a legújabb maga a gép pedig:

    Ryzen 5 2600, 16gb ddr4 ram és egy RX 460 4gb kari.

    Szóval a játéknak mennie kéne. Megy is egészen valami Shader letöltésig aztán a játék indítás után 10-20 másodperccel később kilép. Állandóan. Csináltam minden féle fixet, belenyúltam magába a Windows-ba is az EXE átírást is próbáltam amit fentebb írt valaki. Semmi sem működik. 2 napja szívok a játékkal de még a menübe se jutottam be. :D

    És most nem azért de ha egy játék önmagában mindenféle fix nélkül nem indul el akkor az a játék nem éri meg hogy foglalkozzanak vele.

    Szóval ha itt valaki nem tud valami infót adni nekem erről akkor szerintem letettem a lantot és soha többé Activision és Blizzard mert ez már nem az első. Ráadásul akárhol írok nekik csesznek válaszolni vagy csak átirányítanak a szokásos Helpdesk-re vagy Fórumokra. Hihetetlen hogy ezért kapják a fizetést. Az meg külön röhej hogy a játék már 100 Gb felett van havi szinten ha jól tudom jön 30-50gb-os frissítés de olyan egyszerű dolgokat nem tudnak megcsinálni hogy maxon lehessen játékokat tölteni VPN-t kell használni hogy legalább 5-10 megával tudjak tölteni Battle.net kliensben. És akkor itt van ez a crash is.

    Egy szó mint száz ha nincs ötlete valakinek akkor szerintem küldöm aludni kliensestől együtt a játékot mert ez több mint szánalmas. És vannak akik teljes áron vették a játékot ellenben velem és ők is szívnak de a céget nem érdekli.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák