Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz BMS #24266 üzenetére

    A te döntésed, próbáld ki mindkettőt, ha van rá módod.
    A magam részéről megvettem a CW -t is még elővételben (muszáj, gyűjtöm a sorozat minden elemét), ráadásul valamilyen indíttatásból a drágább verziót, de...
    A Single player -t kitoltam, szerintem elég jól sikerült, bár véleményem szerint a BO 1 és 2 -vel nem összemérhető (Az MW más történet, ahhoz nem akarom hasonlítani, de ott pl az új (MW2019 singleplayer) sztori mondhatni felnőtt a régebbiekhez). A multit kipróbáltam a CW -ban, egyelőre csak a core módot, nos, az teljesen hidegen hagyott, úgyhogy azóta hozzá sem szagoltam, maradtam az MW2019 -nél. De mivel a Core mód itt is élhetetlen számomra, ezért csak HC -t játszok, egész biztos, hogy adok még esélyt a CW HC -nek, hogy meggyőzzön. Csak előbb még kimaxolok pár dolgot az MW -ben :)
    Azzal legyél tisztában, hogy az MW2019 tavalyi játék, így az erőforrásokat, frissítéseket 90 - 95 % -ban a CW fogja kapni (jövő év végéig). Kicsit magára hagyottnak tűnik a játék, pl a legjobb pályák csak szerencsével érhetők el, és újdonságokra is csak korlátozottan lehet számítani, de talán még nem engedik el teljesen - mégiscsak ő indította el az új érát.
    Az mondjuk zokon esett, hogy a Battle.net -en már csak a WZ címszó alatt lehet megtalálni - én nem a WZ -t vettem meg (pont nem érdekel egy percig sem a Battle Royal unalom), hanem az MW2019 -et, és nem kis pluszt öltem a skinekbe, egyebekbe. Ehhez képest pofátlanság, ahogy szorítanának át az új játékba - jobbra kellett volna csinálni, akkor mennék magamtól is.
    #24270csibe1:
    Az, hogy évente tolják az újabb pénzkaszát, még valahol elfogadható, it is the business.
    Azzal sem lenne baj, hogy néha bejön egy - egy gyengébb rész (és ez most a CW esetén abszolút védhető, ahhoz képest, hogy a srácoknak egy évvel kevesebb idejük volt legyártani a terméket, nem is lett olyan rossz, mint ahogy néhányan beállítanák)
    De hogy a kiadó a legerőszakosabb módon, az elődjáték leépítésével próbálja az új és "jobb" felé tolni a játékosbázist, az kissé visszás, nekem pl gyomorforgató. Most először fordult elő velem a sorozat megjelenése óta, hogy elgondolkodtam, akarom -e egy ilyen csapattól megvenni a következő részt (ha MW lesz, akkor sajnos biztosan, mert az kell... :-( )
    #24273BMS: Próbáld ki mindkettőt, ha van rá módod. Utána dönts, a fentiek figyelembevételével. (én könnyen tolom (mondhatni kibicnek könnyű), megvan mindkettő, bár most még maradtam az MW2019 mellett, mert nekem jobban bejön, de bármikor átnyergelhetek a CW -re)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák