Új hozzászólás Aktív témák

  • pr1mzejEE

    addikt

    válasz Undoroid #13685 üzenetére

    Szia Undoroid! :)

    Köszönöm, hogy kifejtetted a véleményedet! Ha nem haragszol leírom az én véleményemet is!
    Ezeket a videókat azok értékelhetik jobban, akik tényleg játszottak magasabb színvonalon meg stb. Itt nincs felesleges gameplay, csak a lényeget láthatod.
    Az effektek meg hasonlók meg a vizuális élvezethez járulnak hozzá, hogy ne legyen olyan egyszerű, olyan "unalmas", mint pl a játékban, hanem legyen egy kis effekt.
    Az intro ráhangolja az embert a videóra az outro meg ismerteti a fontosabb dolgokat és ha jól meg van csinálva arra késztet, hogy többször is megnézd.
    Igazából a lövések minőségéből, a játékosok mozgásából simán le lehet vonni, hogy jó játékosról beszélhetünk-e vagy sem.
    A videó, amit mondtál, hogy fél percből 8mp volt játék, arra azt mondanám, hogy én szeretem nézni őket, mert rengeteg kreatív ember van és csinálnak olyan dolgokat, amik nekem eszembe sem jutnának. Pl az animációk, mikor a távcsőt leveszi a fegyverről a modell és eldobja:D szerintem tök jó.
    A második része a videónak az úgy értve második, hogy meg lett felezve, és úgy töltötték fel yt-ra, de gondolom ezt te is sejtetted.

    Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..

Új hozzászólás Aktív témák