Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    Topikgazda

    válasz Corpuscle #1026 üzenetére

    Köszi a kérdést és bocsi hogy erre eddig nem reagáltam, de egy ilyen kérdés rendes kifejtést érdemel. :K

    Szerintem az új Perk rendszer nagyon nem jó irány, ennek az egésznek egyszerűen nincs értelme, továbbmegyek: meg fogja ölni a játékot. Ugye arról van szó - elmondom azok kedvéért akik újak vagy még nem tapasztalták meg az új rendszert - hogy adott 2 választható basic perk (kifejezetten Base Perksnek van az alapcsomag megnevezve) amiken felül válaszható 1 darab Bonus Perk, kicsit komolyabb darabokkal, illetve további 1 darab Ultimate Perk, ahova olyan esszenciális perkeket bedobni, mint a Ghost, vagy mint a gyakorlatilag klasszikus minimapet visszahozó Bird's Eye (ez megint egy akkora... na majd kifejtem később) - illetve olyan blődségeket is visszahoztak ide, mint a Survivor, ami az egykori Last Standnek felelt meg, és anno Call of Duty 4-ben mindenki irtotta mint a szart a dedikált szerverekről.
    A Bonus és Ultimate perkek timegate mögé vannak rakva, előbbi 4 perc után vagy pontszerzés esetén 10 pontonként 1 másodpercet, utóbbi 8 perc elteltével és szintén 10 pontonként 1 másodpercet faragva aktiválódik.

    A gond mindezzel az, hogy növeli a szakadékot a kezdő és a pro játékosok között, hiszen aki jobb, agresszívabb, az előbb éri el (akár jelentősen) az említett két kategóriát, még nagyobb előnyre szert téve, igazi szívás elé állítva a gyengébb játékosokat, ami nem segíti a játék népszerűségét sem, mert le fognak morzsolódni.
    Másrészt a taktikusabb mozgás felé terelgetett gameplay-t szétbombázza az, hogy agresszívabb játékra vagy kényszerítve, és akkor erre még rájön az agresszív SBMM, és gurulhat mindenki a szopórolleren. Sokkal nagyon rage hullámot vizionálok, mint 2019-ben.

    És mindezt csak tetézi a klasszikus minimap hiánya (vagyis Perk mögé rejtése), a slide cance movement eltörlése. Forrong a közönség, és joggal, mert a leírtak amellett, hogy logikátlanok, még bosszantóak is. Egyetértek azokkal, akik - ha már mindenképpen viszket a tenyere az IW-nek a változtatásra - akkor a Ghosts Perk rendszerét vehetnék alapul.

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák