Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    Sikerült kb négy kört futni a béta multival.
    Ambivalens érzéseim vannak. Én az MW2019 -el tudom összehasonlítani, a CW és a Vanguard kimaradt (próbáltam, nem jött be), máig az MW -vel tolom majd napi szinten.
    Négy meccs után még nem alkotnék véleményt, max "első benyomás" van, az meg, ahogy írtam, ambivalens. A mozgás némiképp más, bár beállításokkal elég közel lehet hozni az MW -hez. Ezt a szokatlanságot részben okozza az is, hogy még nem kalibráltam az egeret a játékhoz, lehet módosítani kell az eddig megszokott érzékenységen, a FOV is kérdéses még (egyelőre 100 -ra tettem). A látványvilág nagyon más, nekem "rajzfilmszerűbb" lett kissé, szokni kell. A fegyvereket ennyi idő alatt nem sikerült kiismerni, főleg nem különböző setup -okkal. Az látszik, hogy alap fegyókkal (kb két körig nem raktam fel semmilyen kiegészítőt) nem egyszerű érvényesülni, itt is, mint az MW -ben, sokat fognak számítani a feloldott kiegészítők. Alapvetően nem töltött el egy ilyen húb...eg feeling, de nem volt kellemetlen sem (hacsak az nem, hogy az alap fegyókkal a tök új pályákon némi esés - kelés volt :D )
    De ez majd kialakul a pálya és fegyó ismerettel.
    A perk rendszer valóban elég szokatlan, nem is sikerült ennyi idő alatt kiismerni - így erről nem is tudok érdemben szót ejteni. Este lesz egy nagyobb lélegzetvételű próba.
    Most úgy érzem, annyi óra nem fog belecsorogni, mint az eredeti MW2 -be, vagy akár a 2019 -es MW -be, de azért jól megleszünk egy pár évig. Mindenképp marad.
    Jah, annak örülök, hogy Steam -en vettem meg, valahogy komfortosabb, az indítási szeánsz a régi MW2 -es időket idézi :DDD

Új hozzászólás Aktív témák