Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Deck #1935 üzenetére

    Egész biztosan van. Én már korábban is leírtam, hogy a megszokott és tényleg megszokható bolondságoktól eltekintve nekem nagyon bejön ez a rész. Részemről egyelőre csak HC multi megy, érzésre nagyban hasonlít a 2019 -re,és külön élmény a régi, kedvelt pályák adta nosztalgia. A2019 -hez és a II -höz képest én nem érzékelek romlást - ha a fegyverhúzásra koncentrálok, ugyanúgy bedarál a játék automatizmusa, ha meg nem, és játszom a saját játékom, akkor pont úgy megy, ahogy az előző kettő MW -ben - vállalhatóan jól.

    #1942nutella1: Én azon vagyok sokszor meglepődve, hogy mennyi remek átlövő helyet hagynak üresen a játékosok. Később ez nyilván nem így lesz. Néha azért látok olyanokat is, akik már használják a jól bevált utakat.

    #1943BerserkGuts: Igen, ezek azok a tulajdonságai a játknak, amivel együtt kell élni már (persze ettől még nem öröm)

    #1946Deck: Nagyon egyetértek, azzal a résszel, hogy van tér a személyes preferevciákra - bár ez azért nagyjából megvan egy ideje a sorozatban (hol jobban, hol kevésbé jól). Annyi féle mód van, majd mindenki találhat kedvére valót, csapatban és magányosan egyaránt.

    #1932Linem: Úgy érzem, túlgondolod. Én teljesen jól alszom attól, hogy neked mi a véleményed a játékról - mért véleményezném, mindenkinek szíve joga úgy látni a világot, ahogy akarja. De az már csak a nyílt fórumok sajátja, hogy ha feldobódik egy téma, az emberek elmondják ők hogy látják ugyanazt a dolgot a saját szemszögükből - és megesik, hogy az eltér a saját világnézetünktől. Szóval ne gondoj bele többet, mint ami. :N


    #1953laceszgamer :C Ez tényleg beszédes
    De valamit igen jól csináltok LorenzoHUN -al, én ha kimegyek pontot foglalni / védeni, pár másodpercen belül kiszednek, mint a kisangyal :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák