Új hozzászólás Aktív témák

  • xltt

    tag

    válasz hádzsime #4281 üzenetére

    Hali!

    A frissítésben a "hero expedition" szerepel, az arénában lehet hozzáférni. Ez lényegében raid csak troopok és spellek nélkül. Napi 10 lehetőséged van (legalábbis szerintem nincs több, de én még nem vittem végig ma a 6.-nál buktam). 15 herot használhatsz egy "raid" során, amik közül, ha az egyik meghal, azt nem használhatod a nap tovább a hero expeditionban a server resetig. Egyszerre 6 herot rakhatsz le, ha az egyik meghal lerakatod a következőt. Itt győzelmenként HB-t és "Merit Pontot" kapsz, amit az új épületben beválthatsz, különböző dolgokra. Erről itt egy lista.

    frantyi: Én ezt használom: link, igaz TH 17-nél, de 16-ra is van verziójuk és 6 basere is. G simán ment vele, amikor áttértem rá. Azelőtt az E-t csináltam. Viszont a tornyokat én lecserélném, illetve Pala helyett szereznék valami mást.

    Ha esetleg nem jönne be, akkor még innen tudsz válogatni, de én ezt ajánlom.

    zed111: Akkor (attól függetlenül, hogy még nem jött PD és Cupid) elég szerencsésnek mondhatod magad. Nekem eddig PD, Snowz és Ninja jött. A többit mind kifarmoltam (a Druid, Pala kivételével). Ezzel ellentétben smurfon, ahol csak pörgetéssel szerzek herokat (shard kell a klánnak) van : Immo, Cupid, Succ, és már jött 2 Druid is. És még csak 67 napja indítottam ezt az accot.

Új hozzászólás Aktív témák