Új hozzászólás Aktív témák

  • Murai

    csendes tag

    válasz ArmanD. #1764 üzenetére

    Semmiféle widgetet nem használtunk. Barátnőm tabletje, időkép (csak programként, nem widgetként), facebook, aldiko e-book olvasó (ez a 4.1-nél már gyári program), böngésző (boat browser mini, google crome) meg néhány játék, amit barátnőm, illetve a keresztfia telelpített fel. Nem komolyak, csak egyszerű kis logikai/ügyességi játékok (szókereső, sudoku, illetve egyéb egyszerű 3D-s ügyességi játékok).
    Egyszer barátnőm panaszkodott a boat browser-re, hogy használhatatlan és felrakta a crome-ot, ami frankó volt. Én másnap ránéztem a tabra, a crome és a gyári böngésző használhatatlanul lassú volt, a boat pedig tökéletesen ment. Ja, egy időben nem volt fent crome és boat. Ha egyik nem ment, letöröltem és felraktam a másikat.
    Eleinte, amig tesztelgettem, még autóversenyes játékot is próbáltam rajt, az is tökéletesen ment, persze egy komolyabb már megfogta, de utána sem volt gond a tabbal.

    Jut eszembe, egyszer zenét akartam másolni a tab-ra (belső memória), ami sikerült is, de a mappa tele volt értelmetlen nevű és 50-60 GB!!! méretű fájlokkal, amiket nem tudtam törölni. Csak a rendszervisszaállítás távolította el.

    Köszi a gyors választ.

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák