Új hozzászólás Aktív témák

  • Mate

    nagyúr

    válasz #97716736 #18770 üzenetére

    Megcsináltam mind a 4-et, nem volt gond. Bár jókat röhögtem.

    Overgrown: Első kör legelején, visszaszámláló kb. 5-öt mutat, az egyik gyerek eltűnt :D Remek 4v5-ben vágtunk neki a dolognak. 6. körben tért vissza, addigra én öltem 8-at, a másik három 0-át :D. Visszatért a srác és már ketten aprítottunk és lazán le is hoztuk végül. Nagyon tökfej volt az ellen. Illetve a maradék három csapattag, bár nem tudott lőni, de legalább hallgattak rám. 16-8 lett a vége azt hiszem.

    Dust 2: Nagyon gyenge ellenfelet kaptunk. Szórakozva lett 16-4. Volt kör, mikor ketten túlélve elszedtünk két WP-t. Ezt nem nagyon figyelte a másik három és ők is WP-t vettek. Úgyhogy 5 WP-vel nyomtunk le vagy 6 kört :D

    Mirage: 4-0-ra *optunk, mikor 2 elkezdett hisztizni, hogy rúgjuk ki őket. 5-0-nál egyik le is lépett. A vége 16-14 lett nekik, úgy, hogy 4v5 volt. Simán meglehetett volna, ha nem lép le az a retard.

    És a kedvencem pályám, Insertion (Hogy száradna le a keze annak, aki belerakta). 0-ás statot tudtam hozni, de nem sok közöm volt a pályához. Teljesen utolsó lettem a csapatban (Mondjuk míg 2 társam nem vett autosnipert 3. voltam), de a lényeg, hogy 16-10-re megnyertük. Így nem kellet még egyet tolnom rajta.

    Úgyhogy a héten elvileg már nem lesz MM, csak pub és dm.

    Mondjuk van amit nem értek. Az oké, hogy adnak mm meccsre küldetést. Így legalább többen megismerik és rájönnek végre, hogy nem pubról szól a játék. Viszont minek adnak olyan küldetést, hogy késelni kelljen pubon, vagy versengőben negevvel gyilkolászni....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák