Új hozzászólás Aktív témák

  • kretenallat

    senior tag

    válasz I Am^^ #56056 üzenetére

    Szerintem itt azokról volt szó, akik magukat profinak nevezik, fizetést kapnak stb, miközben eredményt nem tudnak felmutatni. Lehet bármit írni, az eredményeknek kell beszélni magukért, különben nem más az adott hölgy, mint reklámfelület, akit azért bérelnek (többért), mert több tekintetet vonz. Ezt azonban sokan nem szeretnék elfogadni, nárcisztikus hajlamok felülbírálják a tények szomorú valóságát. Ezután pedig kezdődik a kötekedés, beszólás mindenkinek és végül valahol a victim card.

    Senki sem mondja azt, hogy a nők ne játsszanak. De ha azt akarják, hogy úgy kezeljék őket, mint a legjobb játékosokat, akkor azzá kell válniuk... Ez pedig úgy tűnik, hogy sosem jön el, amíg külön ligákat szerveznek a hölgyeknek. Ebben elég rossz példát mutatnak a jelenlegi női top játékosok, mivel a legtöbben maradnak a szájkaraténál.

    Egyébiránt számomra hasonlónak tűnik a helyzet a sakkhoz, ahol szintén megvan a lehetősége a hölgyeknek a kiegyenlített versenyre, azonban a lányok (egy sakk oktató mondta, voltam kb. 3x) egyszerűen elvesztik az érdeklődésüket a dolog iránt 14 évesen és eltűnnek az edzésekről.

    :: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

Új hozzászólás Aktív témák