Új hozzászólás Aktív témák

  • szebe

    őstag

    Wall of text alert.

    Írnék pár sort erről a kijevi lanról, már ami a magyar részt illeti (meg amennyire tudtam követni a meccseket, hála a nézőbarát időpontoknak).

    Több helyen is olvastam, hogy a magyar cs nagyon rég volt ilyen lehetőség kapujában (FoP @ WCG, Anci @ WCG, SEC stb...) . Ezzel vitatkoznék, mert igaz, hogy nem dúskáltunk magyar csapatokban nemzetközi lanokon, de azért voltak szép eredmények:
    Volgár a helsinki Asus ROG-on, kick.hu a tavalyi kölni offline major kvalin (kHRIS miatt azóta is siratom azt a lu-t), aztán volt valami Gamers Paradise is a Rock-kal.
    Szóval néha kiszakadt a zsák, de sajnos mindig jött egy-egy gálaforgatás, aztán kezdhettek mindent elölről.

    Most egy picit félretenném a mat1-s "csalt/nemcsalt" témát.
    Akár meglepő is lehetett, hogy pont a Pixel kvalizott, mert láttunk már jóval erősebbnek tűnő LU-t is. Viszont úgy tűnik, megvan a náluk a harmónia (ami remélem meg is marad), ügyesen, türelmesen, összeszedetten játszottak a netes kvalin. Illetve valahogy őket elkerülték a többieket mindig kipakoló csaló német/orosz/török mixek. Vagy most pont ők voltak azok? kek
    Ezt sikerült hozni a lan-on is, annak ellenére, hogy elég fonton láncszeme esett ki a csapatnak, így gyakorlatilag WP-s nélkül kellett játszaniuk (talán a Godsent ellen mondta gabesson, hogy milyen szépen együtt fregelnek, nem lóg ki senki se felfelé, se lefelé).
    Egyedül az ukránok elleni T oldalon éreztem, hogy feladták, a többi meccsen viszont végig ottvoltak, pici szerencsével most azon tanakodnánk, vajon megcsípik-e a main eventes helyet.

    Flash-nek masszív respect, hogy elvállalta, és bármennyire is nem bírom a csávót, a teljesítményére nem lehetett panasz. Még azt sem lehet mondani, hogy el akarta adni magát egy jobb teljesítménnyel, mert elvileg kész van egy újabb nemzetközi LU, csak a bejelentés várat még magára.

    Bízom benne, hogy marad a harmónia, és lesz ennek folytatása. SEEC-en innentől gondolom minimum a lan-os döntő, Minor lan, szóval hajrá! :)

    [ Szerkesztve ]

    "ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

Új hozzászólás Aktív témák