Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    válasz lemusz #67612 üzenetére

    Ez örök vitatéma, és elnézést, hogy belefolyok így, hogy hónapok óta nem is csézem, de úgy érzem, hogy meg kell osszam a véleményemet, főleg így, hogy Európában nagyon kevesen vannak velem azonos állásponton. Tehát tagadhatatlanul én vagyok, aki "szembe megy az autópályán", és ez egyéni véleményen semmi több.

    Én pl. egyetlen accal elértem az SMFC rangot. Úgy, hogy ha az MG1-es barátaim hívtak játszani, akkor velük is játszottam több wart is. Így milliószor nehezebb volt ezt elérni, mint ha a low haverok számára tartanék egy lame accot is. Nem tartok több accot, mert etikátlan dolognak (lényegében csalásnak) tartom.
    A többek között lowokkal közösen elért SMFC rangomra sokkal büszkébb voltam, mint a GE rangra lettem volna a több account egyikén. (Biztos vagyok benne, hogy több accal könnyedén ment volna a GE is, főleg anno, mikor még lájtosabb volt a rangrendszer.)

    Csak hát ez a gond, hogy a vérpisti mindenféleképpen GLOBÁL kell legyen, bármilyen eszközzel. Akár több accounthoz, akár csaláshoz is folyamodik ezért. Elnézést, ha most a fél topicot levérpistiztem, nyilván csak az vegye magára akit Istvánnak hívnak és gyakran menstruál.

    Érdekesség: ugye kínában vezetik be a rendszert, hogy egy személy = egy account. Tehát a világ technológiailag valószínúleg legfejlettebb, de biztosan a leggyorsabban fejlődő pontján úgy gondolkodnak mint én az accountok terén. Egy esély van. Ha csalsz, bukod örökre, ha low vagy, akkor jó nagy meló lesz rangot lépni, mint mindenki másnak is.

Új hozzászólás Aktív témák