Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz margithid #7017 üzenetére

    >Mondjuk arra lennék kiváncsi, hogy mi lenne egy 2008-ashoz hasonló összeomláskor.

    Éppen ezt a kísérletet nézzük október eleje óta. :DDD

    Ilyen időszak egyébként nem volt még a kripto piac egész történetében! Végig bika piac volt. (Egyetlen kivétel 2015.07.-2016.02. között zajló korrekció. De ez még csak 1 év sem volt.)

    #7015 DNReNTi

    (Részvénypiacon)
    Ezzel nagyon vigyázz! Október+november pont arról szólt, hogy melyik lesz az erősebb, a medve vagy a bika. A visszaesés csak átmeneti korrekció-e vagy egy tartós zuhanás első szakasza. Itt mind a két oldalra rengeteg pénzt raktak. Mostanra nagyjából kiderült, hogy a medve piacot várók pénze van többségben. De ez egyúttal azt is jelenti, hogy a másik táborból is egyre többen állnak át majd, így még nagyobb esések jöhetnek. A korrekciókba meg egyre kevesebben merik betolni a pénzüket. Szerintem be fog gyorsulni az esés.

    #7014 margithid
    Mozgásba lendült a piac, itt már nem lesz hónapokig tartó oldalazás. Pont azért volt az oldalazás, mert nem tudták eldönti, hogy fel vagy le. Mostanra kiderült, hogy a le irány győzött. Egy szabályozott piacon vannak fékek. Ha túl sokat esik/növekszik egy részvény ára, akkor jöhet egy átmeneti felfüggesztés. Vagy a hétvégi zárvatartás. Vagy ha más nincs, akkor megmentik őket az adófizetők pénzéből, mert "túl nagyok/fontosak ahhoz, hogy elbukjanak. Kriptó földön ilyenek nincsenek. Nincs védőháló. Itt tényleg 0-ig eshetnek az árfolyamok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák