Új hozzászólás Aktív témák

  • Anthony28

    őstag

    Köszönöm a segítséget! Végignyomtam! :K
    Összességében nem tartom a legjobb játéknak, pl. nekem a COD4 jobban bejött, de említhetném a STALKER-t, és a Gears Of War-t, de akár a Tom Clancy's részeket is.A grafikai része az tényleg nagyot üt, a játékmenet viszont az űrlényektől kezd sablonos lenni...kicsit már untam állandóan a repülő-csápos robotokat lőni, és amikor játék közben ez eszedbe jut ott nagy a bibi, mert nem ragad magával a játék, hanem mindig kizökkenek hogy "már megint a csápos hányingerek jönnek" . :F Semmi fantázia nem volt az ellenség variálásában, az pedig sokat dobott volna.
    Ebből látszik ha egy kevésbé látványos viszont a játékmenetben zseniális játék, az nagyobb siker lehet, itt megint említhetem a STALKER-t.Ha a grafikán nem újítottak volna ekkorát, egy középkategóriás kommersz sci-fi/fps lenne.Ha ezt a motort több játék is meg fogja kapni, minden bizonnyal a Crysis játékélményben az utolsó helyek egyikén lesz, bár a Gears Of War már most is megelőzi összességében szvsz. :K Érdekes hogy a Far Cry első részét is-attól függetlenül hogy tetszett-kicsit sablonosra sikerült megcsinálni a CryTek-nek.Hiányzik az a + feeling amit az Ubisoft,Activision, Microsoft, 2K Games, már tud.... ebben még van mit fejlődni.Tehát ha értékelnem kellene összbenyomás alapján akkor a 100%-ból max. 90% adnék neki.
    ui: Talán a látvány is azért volt ekkora hatásal rám mert 1680x1050-be toltam minden high beállítással egy 22" TFT-n ami sokat dobott.Talán ha gyengébb felbontásban és mediumon toltam volna még a látvány se fogott volna meg. :F

    [ Szerkesztve ]

    Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

Új hozzászólás Aktív témák