Új hozzászólás Aktív témák

  • BOBAKILL

    őstag

    válasz odinkain #5025 üzenetére

    Ne ölj meg olyan npc-t amelyik nem támad meg. Később is meg lehet venni a katanát ha akarod. Igaz nem tőle. Beszélgess az összes barátságos npv-vel, némelyik máshol is feltúnik majd.
    Ez egy "középkori" dark fantasy, olyan karaktert csinálsz amit akarsz. Kezdésnek azt javaslom kezdj lovaggal vagy warriorral. Szerezz egy jó pajzsot aminek 100% a fizikai sebzés elleni védelme és nyomjad a játékot, fedezd fel magadtól. Úgy a legnagyobb az élmény. Ne vrpisti marhaságát nézd, ő állandóan a katanás hülyeséget erőlteti.
    Ami jó kard csak farmolni kell érte a balder knightokat: balder side sword. Gyors és jó is. Kezdésnek a sima kard is jó, csak fejlesztgesd. Nézd meg milyen statra skálázódnak és aszerint fejleszd a karaktert.
    Ami kézreáll azzal játssz. Célszerű a bossoknál hogy megtanuld a mozgásukat és elgurulj a csapások elől. Ne védj bele mert leverik az összes staminádat és visszakézből agyonvágnak.Persze majd később lesznek erősebb pajzsok is amikkel védekezhetsz is.

    Javítani a kovácsnál tudsz de behetsz tőle javító felszerelést és akkor a bonefire-öknél is javíthatsz. Célszerű megvenni.

    Jó lehet egy pyro karakter is vagy egy varázsló .Mindegyikkel más élmény a játék, de egyikkel sem könyebb csupán más taktikát igényel. Persze "könnyű" varázslóval messziről durrogtatni de kezdésnek nagyon kevés a varázslat és jól be kell osztani.

    Indíthatsz akát több karit is, kezdj el velük játszani aztán amelyik jobban tetszok azzal folytasd. ;)

Új hozzászólás Aktív témák