Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Hát skacok ezt meg kell osszam veletek: a közösség kezd rájönni, hogy mennyire jó játék a DS2! Hihetetlen... de ezt így most 2017-ben. :U Olvasgattam kis redditet a DS3- kapcsán meg néztem pár videót és sorra a DS2 ajnározásába botlok mindenütt. Akik utálták és DS1 fanatikusok voltak eddig, sorra térnek át és hirdetik, hogy tévedtek mindvégig, mert bizony a DS2 nagyon sok dologban előrébb jár mint bármelyik másik érsz, ideértve a BB-t vagy a 3. részt is! Sokan a 3 után újra elővették a 2-t és most érzik igazán mennyivel jobb mint a 3 stb. ilyen és ehhez hasonló kommenteket látok. Hiába mindig az előző rész a jobb fórumokon ez úgy látszik aranyszabály. DS 1 idejében a Demon volt az ász, a DS2 idejében a DS1 volt a legkirályabb játék és hihetetlen, de most a DS3 idejében meg a 2-t istenítik...
    pl. itt egy videó egy olyantól aki mindig is a DS2 ellen volt, és hoppá megváltozott a véleménye, részletesen el is mondja miért:
    https://www.youtube.com/watch?v=JLA4q0vQga8

    Ezt le kellett írnom, mert irtó poén, hogy tényleg ez megy: ami régi az egyből jó lesz, ami meg most van az sose elég jó.. nekem szvsz mindig is nagyon tetszett a 2. rész, szal engem nem lep meg ez a nagy változáshullám.

Aktív témák