Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    válasz schulc99 #117220 üzenetére

    Én egy sima 0-ás adóigazolást kérnék, ami bemenve a NAV-hoz 2 perc és várhatok mire kiküldik, eszembe jutott, hogy mondták, hogy lehet elektronikusan is a múltkor, hát megpróbáltam......

    Hát szeretkezzen az anyjával aki ezt az ÁNYK programot és a felhasználóbaráti rendszerét kitalálta, letöltöttem a progit, a buziságokat hozzá, de az a fos program minden egyes rublikába kér adatot, mindegy, hogy magánszemélyként rám nem vonatkozik és sz@rt sem tudok beírni oda, de hibát jelez és nem engedi feltölteni! A magyarország.hu-s részen meg ennek a programnak a kitöltött hányadékát nem lehet feltölteni, mert nem támogatott formátum!

    A lényeg, hogy ami élőben 2 perc, itt 1,5 órát görcsöltem vele, de arra jutottam, hogy bemegyek a NAV-hoz és megszexualizálom valamelyik ott dolgozó (azsembajhanő) egyedet, hátha közelebb érezhetem magam, ehhez a világhoz, de hogy az adóbevalló könyvelők és a programot készítő programozók még életükben nem találkoztak, de még szerintem egy civil emberrel sem, az biztos, eme foscunami program léte csak ezt tudja nekem sugallni!

    Szóval köszönöm NAV, köszönöm a digitálisan benyújtható sz@rokat, holnap találkozunk! :W

Új hozzászólás Aktív témák