Új hozzászólás Aktív témák

  • bul07

    nagyúr

    válasz diablo1984 #142038 üzenetére

    Mint írtam támogassák de közben az emberek 50-70% ne szívassák meg
    Miért nem lehet pénzt adni a családosoknak és majd ők eldöntik mire költik miért kell célzottan hogy torzítsák a piacot.

    Nem mellesleg a családosok esetén is a "gazdagoknak" jó ez is, csóri családos aki megél de tartaléka nincs hogy tudná az önrészt megteremteni, hajszoljuk bele hitelbe, azt aztán jó tanács

    Ezzel amúgy a családosokat is szívatják csak eltolva, mert lehet most jól jár azzal a 3millióval mondjuk de az árakat felverik és ha mondjuk 5-7év múlva egyetemre megy a csemete a felvert albérlet árak miatt sokkal többet kell nekik is fizetni, és veheti fel a diákhitet adóssággal indítva az élettét.
    Arról nem is beszélve ha támogatáson kívül akar bármit is csináltatni, most jól jár, de mondjuk 2év múlva mikkor akar mondjuk egy garázst többet fizet 20-30% mert az árak elszálltak, vagy bármiért ami most nem fért bele vagy nem várható.
    És mindjárt megvan a böjtje, de lehet homokba dugva a fejünket örülni az ingyen pénznek, ami amúgy sose volt a családosoké mert nem szabadon felhasználható.

    Mert ezek hosszútávú hatások álomvillába ringatja magát az aki jelentős csökkenést vár, max ha jön egy újabb koronavírus és megint le kell zárni mindent
    Ha majd most vége lesz ennek a vírusnak csak pislogás lesz olyan lakás ár emelkedés meg albérlet ár emelkedés lesz, támogatás miatt is.

    [ Szerkesztve ]

    ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

Új hozzászólás Aktív témák