Új hozzászólás Aktív témák

  • RandomName

    aktív tag

    válasz SOAD19 #150735 üzenetére

    Hallod....
    A helyközi továbbra is a Voláné.... Naponta használom, ne akard...
    Amikor mindenki kártya alapú és/vagy digitális bérletre vált, akkor kijött a volán helyközi bérlet innovációja, a rövidebbik oldala stimmel a bankkártyáéval, de a hosszát nem sikerült megoldani. el kell hajtogatnod, ha a formátumban akarsz maradni. A bérletigazolvány is fejlődött, azt elég csak félbehajtani, hogy a jellemzóen hitelkártyaméretet kezelő mai tárcákba beleférjen.
    Megveheted persze digitálisan is a volán helyközi bérletet, de akkor nem vagy jogosult kedvezményes árú DKV kiegészítő bérletre, mert a Volán nem ad felületet a DKV-nak, hogy ellenőrizhesse a helyközi bérleted érvényességét (ami a kiegészítő bérlet használatának a feltétele).
    Reggel 05:50 fullos klímás Mercedes Reforma busz jön, a délutáni hőségben 16:40-kor visszirányba pedig egy klíma nélküli MAN. Így, a statisztika vélhetően megfelelő mennyiségű klímás buszt tartalmaz az adott járatszámra az adott napon.
    Szerk.: Felüdülés átülni a DKV járatra, és azon mérgelődni, hogy néha miért nem küldi a járatinformációt a Transit app-ba, mert itt legalább a volánnal ellentétben van faketime/realtime járatinfó....

    [ Szerkesztve ]

    "A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)

Új hozzászólás Aktív témák