Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz KROK640 #153335 üzenetére

    "Plusz előfordult, hogy bejöttek tanácsért, és munkaidő után kiszálltam házhoz, hogy megnézzem a gépet és megcsinláljam. Heti szinten ingadozó volt ugyan, de nem volt ritka, hogy havi szinten majdnem még egy fizetést zsebreraktam, miközben a kliens is jól járt, mert a hivatalos szervíz óradíj helyett sokkal olcsóbban is tudtam vállalni."

    Hát ez nagyon rendes tőled. :W
    Ha nem érzed magadénak a céget ahol dolgozol, el kell menni vállalkozónak. Számlát adni, fizetni magad után az adót, felvenni alkalmazottakat és úgy nyereségessé válni, hogy közben lehet olyannak adod majd a fizetést, aki ugyanúgy meglop téged, mint ahogy te megloptad a céged.
    Ha nem elég az alkalmazottai fizu, el kell menni máshová, ahol többet adnak. Ha pedig valami miatt mégis maradni jó, akkor meg lehet adni a tiszteletet annak aki bizalmat szavazott neked, hogy nem nyúlod le. Erre való a nem profilba vágó fusi. Na de a munkahelyed saját ügyfeleinek a fusiba terelése azért elég undorító csigagerincű dolog.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák