Új hozzászólás Aktív témák

  • szotyika77

    aktív tag

    Sziasztok!

    Sógórnőm tanácsot kért tőlünk az alábbi problémájában, és kiváncsi lennék a ti véleményetekre.

    Sógornőm családi vállalkozásban dolgozik az édesapjával és az édesanyjával már 10 éve, kezdetben csak eladó ként, de ma már kb ő viszi az egész céget, MINDENT ő intéz, egyedül az utalásokat és a könyvelővel való egyeztetést nem. Viszont a szülei annyira keverik a családi életet a munkával, hogy mindenben az agyára mennek, a családi vitákat beviszik a munkahelyre, és a munkahelyi problémákat pedig hazaviszik, és összejövetelekkor, találkozáskor mindig előjönnek.
    Nagyon csúnyán elharapozott már a kapcsolat, és most kapott egy ultimátumot. Vagy azt csinálja amiket a szülei mondanak mind családi életben, mind a munkahelyen, vagy kirugják.
    Okos, értelmes tanult nő, ha nem ott dolgozna, akkor is megállna a helyén, sőt! Most jelenleg ebben a pozicioban úgy hogy ő a ,,mindenes” kap 350 bruttót, amire azt mondják neki hogy ez nagyon jó fizetés. Persze ő tudja hogy nem, és a képességeihez mérten kereshetne 1.5-2x ennyit is.

    Szóval kapott egy ultimátumot és március 1-ig el kell döntenie, hogy hogyan tovább.

    Mi azt tanácsoltuk neki, hogy merjen kilépni és a saját lábára állni, mert ez egy mérgező kapcsolat így a szüleivel. A szülei sajnos nem fognak változni, ezt látjuk rajtuk, így neki kell szerintünk változtatnia.

    Van egy olyan lehetősége, hogy elmegy gyedre 10 hónapra, mert most a férje van gyeden, és átadná neki a gyedet.

    Szerintetek mi lenne a helyes lépés részéről? :)

Új hozzászólás Aktív témák