Új hozzászólás Aktív témák

  • copass

    veterán

    válasz ildi_ #27122 üzenetére

    a magánrendeléssel vigyázni kell, de rendesen. úgy átbaxxxák az embert hogy csak pislogsz.
    gyerekkel voltunk így: pár hónapos korától makacs ekcéma, úgy voltunk vele, hogy ártani nem árt ha megnézi egy "naggyon jó bőrgyógyász a szentannán".felírt egy rakat "drága" xart, meg se akarta mondani hogy mi írt fel amikor rákérdeztem hogy szteroidos krém-e! :U .írt még fürdető olajat, megvettük, mert hát ugye amikor kétségbe vagy esve akkor mindent megteszel, annyi adalékanyag volt volt benne, hogy még én is vakarózni kezdtem tőle. a vége az lett hogy tojtunk az összes bőrgyógyászra.
    ismerősökre hallgattunk akik jártak hasonló cipőben. teszkós extraszűz oliva olajjal bekenve, fürcsi után + mosdókenőcs a száraz,gyulladt foltokra, 2 naponta fürdés,nyáron gyors zuhi. és nézd már elmúlt pár hónap alatt, csak néha jön elő, de nem gyulladt be.
    az egész magánrendelősdi arról szól hogy minél többször mennyéoda (fizetsz), kipróbál pár dolgot ami annyira nem árthat vagy ha árt is ,picit fog csak ártani, de arra majd ad egy másikat amit sokáig kell szedni és kell menni sokszor kontrollra (fizetsz) és csak az lesz jó amit ő ír fel, mert attól a gyártótól ő kap jutalékot és megy nyaralni hawaiira félévente. kihasználnak bennünket.

    "amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

Új hozzászólás Aktív témák