Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    válasz Irmscher 353 #56907 üzenetére

    félre értesz! én lennék az első, aki újra megvenne egy 15-16 éves passatot is, ha az előélete ismert volna, mert az a tdi tényleg sokat bír, de ha a 15 év során volt 1-2 év is amikor nem kapta meg amit megérdemel, utána szívni lehet vele, míg egy félkegyelmű egy vagyont nem költ rá!

    nekem volt, 5 év alatt a kasztnin kívül mindent csinálni kellett rajta, motorja ment, de egy pesti úton megevett 4 liter motorolajat, pedig se a füstjén nem látszott, télen is a -20fokos csillaggarázsban is pöccröff volt, mégis 4kilóba fájt a komplett felújítása! 5 év után eladtam, de megbántam már, megvettem a vectrát, jó autó volt, tágas, ment mint a rakéta, tele volt extrával, fogyasztása mesés még klímával is, de valahogy hiányzott belőle a "minőség", az ami a vagyonelvivő passatban megvolt, meg tényleg féltem a modern dízelek átkától!

    szívesen vennék most is tdi-t, de egy 600ekm-es autóvisszatolva 200-230ezerre az pofátlan lehúzás, a vectra előtt is kerestem, 3 hónap alatt biztos megnéztem vagy 30-at, he nem többet, a kiválló és makulkátlan állapotúhoz mikor odamentem és mondom, hogy mi ez a madárraj a motortérben, meg az okádék javítások a kasztnin, mindig azt kaptam, hogy tizenéves autótól mit várok...... ha egy lett volna csak olyan állapotú mint az enyém volt, megvettem volna, de mind kompromisszumos volt valamelyest és végül a drágább, de biztosabb vectra mellett döntöttem, mert már a pd-s passatokat sasolgattam(abból is egy aranymetálra már alkudoztam, gyönyörű kombi volt, full fekete bőr belső, csak csúnyán le volt lakva, szervízkönyv nélküli 200ekm-el, de ment mint a távirat), de mégis féltem tőle!

    szóval én még mindig VW párti vagyok, csak az újabb dízelekben nem bízok, a régiek már történelmek sajna.... :(

Új hozzászólás Aktív témák