Új hozzászólás Aktív témák

  • decens

    tag

    válasz M3xx #26306 üzenetére

    látom, kicsit elbizonytalanítottak téged a laptop topikban írottak.
    én amondó vagyok, hogy nyilván nem lehet elmenni azok szavai mellett, akik nagy tömegben kezelik ezeket a gépeket (pl. kereskedők vagy rendszergazdák), de jó ha tisztában vagy az egyszeri juzerek véleményével is.

    én odaát már többször hangot adtam a saját tapasztalataimnak - még egyszer hangsúlyozom, ez nem vélemény, hanem tapasztalat - de nem akarok nagyon lándzsát törni az inspirionok mellett sem, mert lehet, hogy egyszerűen csak szerencsém volt.
    így azt tudom mondani neked, hogy a helyzet koránt sem olyan rossz, mint ahogy sokan állítják. nagy divat lett beszúrogatni azt a trinátos jópofa képet minden dell után érdeklődő posztra, de kíváncsi lennék, hogy ezek közül a srácok közül ki az, aki napi szinten is használt 5110-est.

    mert én igen: bő egy éve van meg (i5, 4gb ram, 525 nvidia) és napi használatban van, munkára, tehát nem is 1-2 órát pörög. párom grafikus, én építész, szóval nem vördekszelben prüntyögünk, izzasztjuk a vasat, és egyáltalán nem tapasztaltuk, hogy olyan "hűdenagyon" forrósodna a gép, meg szendvicssütés így-meg-úgy... kopásnak nyoma sincs, pedig külső bill.-el ritkán használjuk. egyébként a billentyűzete kimondottan kényelmes nekem, de ez egyénenként változó, hiszen kéz és ujjméret függvénye is, szóval tök szubjektív. hullámzik a billentyűzet alatti takarópanel, valóban, de hozzáteszem, hogy észre sem vettem addig, amíg az ominózus plakáton nem olvastam. :DDD
    egyébként pedig kimondottan halk működésű a gép, amit én igen nagyra értékelek. (egy toshiba l750-től váltam meg egy hónapja azért, mert iszonyú hangosan fújtatta kifelé a levegőt, és nem tudtam fél év alatt sem megszokni. pedig próbáltam.)

    nagyjából ennyit tudok most hozzátenni ehhez a polémiához. de azt is aláírom, hogy ez nem feltétlenül tekinthető reprezentatív mintának. hiszen csak 1 gépről van szó.
    egyelőre.
    ugyanis épp egy pár napja érkezett meg hozzám az utód, egy 5520 (i5 ivy, 8gb, ati7670m). az első benyomásaim erről a gépről is abszolút pozitívak, de egyelőre nem akarom nagy pofával világgá kürtölni, majd ha már több tapasztalat lesz vele.

    kézcsókom. :)

Új hozzászólás Aktív témák