Új hozzászólás Aktív témák

  • premete

    veterán

    válasz B-L-A-C-K #26855 üzenetére

    Ami az elkeserítő, az, hogy pár hozzászólással előtte leírt dolgokat kérdeznek, gyakran követelőzve, és olyan dolgokat, mint melyik vga drivert tegyem fel, de azt például már nem tudják, hogy intel, vagy nvidia van a gépben.
    Ez kb. olyan, mintha vesz valaki egy kocsit, és nem tudja, hogy diesel, vagy benzines, és megkérdezi, hogy Mercedesbe gázolaj, vagy benzin kell. :)
    Vagy az, hogy mi az a sárgával jelzett, ismeretlen eszköz: az eszköz tulajdonságai/hardverazonosítókra a google általában első találatként kidobja, hogy mi az; ez is kb. naponta be van írva egyszer-kétszer. Ennek a megnézése kb. 2 perc, és nem kellene megkérdezni itt, hogy milyen wlan van a gépemben. :)
    Az más, ha például egy másik laptopba való wwan-hoz kell driver, az meg nem megy fel alapból, mert ott lehet, hogy fondorlatosabb módszerek kellenek, esetleg firmware, vagy sysID szétszedés és átírás.
    Jó, nem vagyunk egyformák, nekem például égne a bőr a pofámon, ha olyant kérdeznék, amit rajtam kívül senki sem tudhat, nekem pedig a saját gépem hardverét (nagyjából) illene ismernem.
    És akkor leírják, hogy milyen szar a dell, mert nem tudja a support, hogy van-e bt-kártya a gépemben, engedélyezve van-e a biosban, nem kapcsoltam-e ki a wifit, stb.

    Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

Új hozzászólás Aktív témák