Új hozzászólás Aktív témák

  • OverKiller

    tag

    Sziasztok!

    Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy DELL 3537-esnek (i7-es), imádom a gépet, minden igényt teljesít, viszont volna 2 dolog, amiben abszolút gőzöm sincs, hogyan kellene megoldani, ezért a Ti segítségeteket kérném:
    1.: Feltettem a Realtek drivert, és egy kis kutakodás után elindítottam egy "Dell Audio" nevű programot, ami ismerőseim elmondása szerint a saját panelje, ezért nincs Realtek panel. Ez eddig rendben, mondom akkor kicsit ismerkedek vele, beállítgatom. Itt jön a probléma. Hiába állítgatok Én bármit is, mintha semmit se csinálnék. A "Hangszóró / mikrofon" menüpont legalsó részén van egy nagy kék gomb "Szintmérők mutatása" felirattal, ami megnyitja a szintmérőt, de meg se moccan. Viszont a Dell Audio-n belüli hangszóró ikonokra ha rányomok (sample hangokat játszik le) azok működnek. Erre van valami megoldás?
    2.: Amikor a gépet kikapcsolom, szépen pörög a kijelzőn a karika, leállít mindent, elalszik a kijelző, és ennyi. A bekapcsolást visszajelző LED ég, a billentyűzet és az egér világítása aktív, CPU venti forog. Ha a bekapcsológombot megnyomom, akkor egy apró pillanatra a vinyó LED-je felvillan. Kikapcsolni ilyen esetben csak a 8 másodperces móddal lehet, ami hosszútávon nem sok haszonnal fog kecsegtetni, így valahogy ezt is ki kellene küszöbölni. Ugyan ez az effekt történik akkor is, amikor a windows tétlenségében 15 perc után kikapcsolja a monitort. Visszahozni már nem lehet, szintén csak 8 másodperces kikapcsolás.
    A gyári Ubuntunál nem csinálta, gond nélkül kikapcsolt.
    Rendszer: Windows 8.1 VL

    Válaszotokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák