Új hozzászólás Aktív témák

  • Quent1n

    senior tag

    válasz gollum #4403 üzenetére

    Korábban irtam, kicsit mindenre akartam ezt a notit, azért szerettem volna mindenképp rendes karival szereltet. Mivel nem tudtam mit visz valoban jol a 950es és mit nem, nem mertem belenyulni. Igy legalább egy két lan partira is elvihetem a gépet. Lehet h a következö notimban sima inteles lesz nemtom, még messze van az. Proci fronton bár valoban lassabb ez a C2D, picit viszont csak modernebb darab. De nekem igazábol ez nem nagyon számitott, csak 2magos legyen.

    Majd holnap megnyüstölöm azt meglatjuk mit bir meg mit nem, illetve a fentebb emlitett kékhalál jelentkezik e még. Remélem nem, mert nincs kedvem utazgatni meginnt. Ráadásul a klinikák után lévö store -nál vettem a notit, ami nem vmi jo környék. Bejött a boltba mig bennt voltam 2 roma, h van vmi laptopjuk beleömlött a kávé meg ez a baja az a baja. Kanadábol hozták ott jol müködött meg minden. Hihetetlen mesével álltak elő. De alapbol elég sok lézengett az utcákon is. Hát finoman szolva is ideges voltam ezzel a delles dobozzal a kezembe...

    Amugy köszi a véleményed, tom h nem kötözködni akarsz, csak leirtad amit gondoltál. Nincs ezzel semmi gond erre valok a forumok. Pontosabban erre is. Úgyéreztem számora ez a jó választás, a legkevesebb kompromisszummal. Aztán majd az idő eldönt mindent.

    Amugy egy kérdésem lenne. Vistas drivereket hogy tom a Dellröl lehuzni? be kel regelnem? Vagy hagyjam ugy a cuccot ahogy van? Mert az eszközkezelöben 1db sarga felkiáltojel nem volt, bár a görgetösávok nem mennek vista alatt. Ha van vkinek vistas driverekkel tapaztalata meg telepitett már párat megoszthatná a tapasztalatait. Előre is kösz!

    Amugy bocs h ilyen szarul irok csak már hulla vok.

    Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Új hozzászólás Aktív témák