Új hozzászólás Aktív témák

  • Kront

    tag

    válasz szabonagyur #45022 üzenetére

    összejön az. minden gyári elem benne. i7-4610M, 840 PRO SSD + optibay 1 TB HDD, 16GB, ujjlenyomat olvasó, HD+, 6 cella és világít a gomb. mindez áfával, hazai hivatalos forrásból. 5 hónap volt, mire találtam egy hazai kereskedőt, aki hajlandó volt összerakni. itt a fórumon is többen segítettek a beszerzésben (utólag is köszönet érte). ennek ellenére nehéz szülés volt. hihetetlenül rugalmatlanok voltak a forgalmazók. a RAM bővítés még csak-csak ment, de pl. újjlenyomat leolvasóst csak 9 cellás (kilógó) akkuval akarták adni, másutt SSD-ből csak kingstsont tudtak volna beletenni, vagy nem volt világítós a billentyűzet stb. én meg nem akartam vele (garancia vesztés mellett) ennyi pénzért még "játszani".
    mindenütt hangoztattam, hogy az ár nem számít csak rakják össze, ennek ellenére olyan érzésem volt, mint ha a Millennium Falcon-t akartam volna egyedi alkatrészekből összerakatni. az egész abszurditását az adta, hogy ebben az időben az egyik legnagyobb hazai dell forgalmazónál dolgoztam külsősként, szóval még "hátszél" is akadt. végül nem is tőlük sikerült megvenni.

    céges gép, csak hazai beszerzés jöhetett szóba, németországból a keresett konfigot egy héten belül leszállították volna. és most is valami "hivatalos", számlás utat kell majd találnom a képernyő cserére, ami nem könnyíti meg a dolgom.

Új hozzászólás Aktív témák