Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    Köszi a sok infót :R

    Akkor ez nem lesz olya egyszerű, mitn gondoltam. Most egy WD10JPVX van a gépben, de ez 9,5mm-es, akkor az sem a 40-be, sem az 50-be nem menne bele amúgy sem. Ileltve gondolom akkor a T450s-be sem igazán.
    Háttértárban szerinte még megbarátkoznék egy nagyobb SSD-vel, a fontos dolgok azon is elférnek, a sok videót meg zenét nem feltétlenül kell állandóan ott tároljam a gépen. Ez fogyasztás és zaj szempontból is jobb választás, bár a 7450-et meg bővíteni is nehezebb lesz akkor egyelőre, ha esetleg akarnék egy második SSD-t bele a rendszernek külön.

    A fogyasztás és hőtermelés az viszont fontos lenne, ebben jobb a 7450, ha a notebookcheck-es tesztet nézem (hogy azonos körülmények közti mérést hasonlítsak), akkor az új az jóval kevésbé melegszik terhelés mellett is, illetve akkuban jobb lényegesen. Az alján olyan 5 fok különbség van a legmelegebb részek közt az 50 javára, ami azért már érezhető, főleg egy melegebb nyári napon.

    Billentyűzetre amúgy a 40-es jobban bejön. Utoljára D610-et használtam Dell-ből (meg később munkára valami alap Vostro-t), az nem volt rossz, bár a pöcök a T410-en sokkal jobb és pontosabb. Gondolom azóta azért fejlődtek Dellék is ebben. Mondjuk kipróbálni nem nagyon fogom tudni szerintem, a Latitude széria nem nagyon van csak úgy boltokban sajna.

Új hozzászólás Aktív témák