Új hozzászólás Aktív témák

  • Real93

    aktív tag

    Sziasztok,

    Vettem egy E6440-et, ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.

    1. A legnagyobb problémám jelenleg, hogy a Power Manager-ben a Thermal Management nem úgy működik ahogy kéne. Pl. volt amikor fix 400MHz-en ment az IGP és a proci se használta a turbo-t, és hiába próbáltam ki akár Ultra Performance-n is, nem segített. Aztán végül akkor javult meg, amikor Ultráról Optimized-ra raktam (sokadik próbálkozásra)... Nem is merem már állítgatni. :DDD Bár az se igaz, hogy megjavult, mert most a hozzászólás írása közben az IGP fix 1300MHz-en megy, a proci átlag 3,5GHz-en. Lehet vele valamit csinálni, hogy normálisan működjön, vagy ez így "normális"? Amúgy Win10-et használok, a drivereket a Command Update-n keresztül feltelepítettem.

    2. Ez részben kapcsolódik az előzőhöz, a hűtést lehet valahogy szabályozni? Azt szeretném elérni, hogy netezés közben ne menjen a ventilátor. Ehhez a Power Manager sajnos kevésnek tűnik.

    3. Az ODD helyére keresek valami hasznosabb dolgot, mert azt sose használom. Akku lenne jó, de E6440-hez nincs. A korábbi generációkhoz való jó lehet hozzá, vagy inkább ne próbálkozzak vele?

    4. A billentyűzetvilágításnál még mindig nem lehet beállítani, hogy mennyi ideig világítson? :(

Új hozzászólás Aktív témák