Új hozzászólás Aktív témák

  • No.01

    őstag

    Sziasztok,

    Adott egy uj Latitude E5570-es gep gyarileg 500-as HDD-vel szerelve. Ezt tehetnem en most sajatommal eleg nagy kedvezmennyel. A legtobb szemelyes kitetelnek megfelel (FullHD-s IPS, jo wifi-s kepesseges + extrakent billentyuzet vilagitas) ettol fuggetlenul viszont erdekelne, h mennyire ajanlott a tipus?
    Nalunk par evvel ezelottig csak Dell gepek voltak a cegnel (~500db, laptop+desktop) de ujabban foltunt par Lenovo es nagyon sok HP amit azzal magyaraztak az IT-nal, h nemcsak support, de maguk a gepek sem olyan jok, mint regebben…

    Ha ajanlott a tipus akkor tovabbi kerdeseim is lennenek:
    - Mikent es milyen formaban tudnam a vinyot kicserelni v.mi nagyobbra? A legtokeletesebb megoldas az lenne, h mehetne bele egy kis 128-as EVO850 es egy 1TB-os WD Red vagy Black. Ez megoldhato? Ha igen akkro mik kellenek hozza?
    - A masik ami nagyon izgat a garancia kerdese. Lehet utolag venni hozza? Mert abann nemigazan bizok, h ha netalantan barmi gondom lenne akkor azt majd a mi IT-seink megoldjak vagy ha megis akkor arra meg nem szivesen varnek. Ilyenkor mi lenne a leoptimalisabb megoldas?

    Minden velemenyt szivesen vennek! :R

Új hozzászólás Aktív témák