Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    Sziasztok!

    Új lennék itt :) most vásároltam pár napja egy dell e6520as gépet

    az lenne a kérdésem, hogy 3g modem bővíthetőségnek utánanéztem az interneten, ha jól látom ebay-en kb. 3-4e Ft ért vannak is kártyák hozzá és a gépen is megnéztem van vezeték is neki és ezért lenne a kérdésem a következő:

    Használható a gép úgymond internetmegosztó eszköznek, ha beleteszem a mobilnetes simet és aztán ezt elszeretném érni a mobiltelefonommal mondjuk?

    Win10 vagy Win7 et pakoljak a gépre (ez a fenti kérdéstől független, csak friss telepítés lesz és gondoltam megkérdezlek benneteket erről is, hogy melyikkel háklis ill. nem háklis a masina)

    Továbbá lesz bele véve ssd is a napokban, ezt a gyári vinyó helyére tegyem és a gyári vinyót opticaddybe vagy külső házba vagy fordítva? Szóval a másik opció az az ssd a rendszerrel az opticaddybe és a vinyó marad a helyén?

    Samsung 850es evot tervezek bele venni, minden gond nélkül támogatni fogja, vagy esetleg szükséges lesz egy bios frissítés is akár hozzá? (amennyiben igen, azt hogyan tudom kivitelezni?)

    bocsi a sok kérdésért, csak ehhez a géphez "még" nem konyítok és közeleg a munkakezdésem ideje, amire össze kell(enek) állnia a gépnek :)

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák