Új hozzászólás Aktív témák

  • C4mp3r

    addikt

    válasz Hunbeast87 #2895 üzenetére

    de ez nem egy rohadt f2p jatek, itt mar mindenki kifizetett minimum 60-80 eurot a jatekert es olyan dolgokert amiknek siman elerhetonek kellene lenniuk jutalomkent van pofajuk meg penzt elkerni. azzal meg ne jojjon senki, hogy lehet grindolni xp-t az engramert, amikor pont most kaptak oket csalason es erre azt a fixt talaltak ki, hogy megdulazzak a grindolni valo xp mennyiseget. a jatek massziv content aszalytol szenved es akkor kiadnak egy dlct amibol az itemek fele paywall moge van zarva de a penzt azert elkerik erte. ez itt a legnagyobb problema, amit nem ertenek meg emberek, hogy itemeket, amikert erdemes lenne grindolni es csomo embert lekotnenek/jatekban tartananak beraknak a cash shopba igy elerve azt, hogy ha latsz valakit mondjuk egy fasza emottal vagy armorban nem azt fogod gondolni, hogy ajj mennyit grindolhatott erte/milyen nehez activity aran szerezte meg, hanem hogy na a gyoker vagy nagyon szerencses volt es kiesett neki, vagy egy csomo penzt beleolt a lootboxokba.

    eververse armornak meg ugyanugy vannak statjai csak 10esen kapod meg es infuseolni kell, tehat marhara nem csak cosmetic, nem beszelve arrol, hogy mennyivel jobban neznek ki a lootboxos armorok, mint a szarok, amiket a vendoroktol tudsz megvenni. (milyen meglepo)

    kar erte, mert egyebkent nagyon szeretem a jatekot azert is vagyok meg aktiv, akovetkezo dlct meg megvarom ha mar megvettem a season passt ha az is hulladek scam lesz akkor lepek en is.

Új hozzászólás Aktív témák