Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz Cyberbeni #22375 üzenetére

    De nem érted, hogy szó sem volt az atk speed-ről?
    Hidd el, pontosan tudom, hogy mennyire van/nincs rá szükség, lehet, hogy nálad is jobban, de nem arról beszéltünk, hanem a scoundrel anatomy/hysteria skilljéről.

    "Attól még hogy te azt választottad, nem feltétlen jobb se a te buildedhez, se máshoz."
    Ez pont ugyanígy igaz azokra a dolgokra, amiket te is szentírásként osztogatsz néha. Belekevered az atk speed-et, aminek az egészhez semmi köze. Egy követő két skilljéről beszéltünk, semmi másról. Fel lehetne sorolni ezer más dolgot, de nem tettük, mert csak ennyiről volt szó.

    Egyéként meg - mint minden más is a játékban - gear-től, build-től, játékstílustól, tapasztalattól, kaszttól, de még kb a csillagok állásától is függnek a dolgok.

    mikro
    "Az AS-en meg valami breakpointok vannak. Ha elérted az egyiket és nem érheted el a plusszal se a másikat, akkor tök mindegy mennyi van, nem?"
    Igen, amíg nem éred el a következőt, de az előző meg van, addig tök mindegy, hogy mennyi. Mondjuk nagyon pici különbségekről van szó két érték között. Nem tick-ben, hanem a kellő atk speed-ben, tehát általában meg is van a köv. breakpoint, ha bónuszt szerzel rá.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák