Új hozzászólás Aktív témák

  • kkf

    aktív tag

    válasz lakisoft #44819 üzenetére

    leírom, mert unatkozom a munkahelyen :DDD
    bal gomb - HOTA (thunderstruck, vagy smash)
    jobb gomb - whirlwind - hurricane
    1 - sprint - run like the wind
    2 - battle rage - into the fray
    3 - bash - punish vagy overpower - killing spree (ha szar a CC-d, akkor overpower, egyébként bash, mert a overpower nem fog neked furyt tölteni a pörgéshez, és nem add valós +24%-os sebzést)
    4 - WOTB - thrive on chaos
    A mechanizmus a következő.
    elnyomsz 3 bash-t (utána 5 másodpercenként el kell egyet nyomnod, mert lejár a buff)
    ha nincs furyd, előbb bash-sel legalább 1/4-ig töltöd
    utána elnyomod a WOTB-t, és tolsz pár HOTA-t, amíg el nem fogy, utána kicsit körbe WW-zed a monsztákat, miközben tolod a sprintet, hogy a crit-es kis tornádók töltsék vissza a fury-t, és ezzel hosszabbítsák a WOTB-t. Arra figyelni kell, hogy WOTB közben ne legyen maxon a furyd, mert max furyra nem töltenek a kis tornádók, és a WOTB uptime úgy nem hosszabodik. ezért ha tele vagy furyval a HOTA mellett lehet a sprinttel és a battle rage-dzsel szórni kifelé a furyt, hogy legyen neki hely. általában véve bármit csinálsz, azt mindig sprint közben, mert az jó, meg így lehet gyorsan egyik pakktól a másikig eljutni anélkül, hogy lejárna a WOTB. tök egyszerű mechanizmus kb. 10 perc alatt hozzászoksz.
    azt érdemes szem előtt tartanod, hogy ennél a skillezésnél az IAS-nek fontos szerepe van, így mindenképp ajánlom, hogy csak a páncélzaton legyen legalább 25% extra IAS egy EF+balta mellé, mivel az IAS befolyásolja, hogy milyen gyors egymásutánban generálódnak a kis tornádók, amik jó esetben critesek és töltik vissza a furyd.
    ha nincs legalább 40%cc-d alap+passzívból, akkor bash helyett több szerencséd lesz az overpower-rel.

    [ Szerkesztve ]

    "Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"

Új hozzászólás Aktív témák