Új hozzászólás Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    válasz schwartz #64901 üzenetére

    Én most hasonló set buildet tolok, kis módosításokkal. Nincs SOJ, mert fos volt és kidobtam :)) most már van 2 lightningos, amit a hajamra kenhetek. Fire ágon megyek jelenleg, de gondolkodok a cold-on, ahhoz még amulettem is van. IK 2 kezesem is van, de várom a giftet, hogy essen, mert jó lenne egy 10% dmg-t is pörgetni bele, most vakítós 2h karddal tolom 3800+ dps-es. Nagyon jól lehet haladni így is, mondjuk tegnap ráálltam a T2 rohanásokra, utána GR-re és kiszedtem a resi köveket a ruhákból, erőt raktam mindenhová, hogy még pörgősebb legyen, így 8M körüli tyúknessz, előtte 13.5M volt.

    Szerinted jobb most a cold? Gondolom GR-ben partiban jobb, mert minden megfagy. Azon agyalok most, hogy az egyik SOJ lightningos, iq-s, socketes, ha azon átpörgetem a lightningot, hiába lesz iq-s, úgy is király lesz az elitpakkgyilkolás utáni sebzésnövelő gemmel. Jól gondolom?
    Igazából a barbinak jelenleg szerintem furnace, soj a gem-el, IK+Earth szett és már eléggé haladós lesz. Nem tudom milyen gemeket lesz érdemes betenni még. Én a goldosat biztosan megtartom, mert az sosem árt, ha van, de mi legyen a harmadik?

Új hozzászólás Aktív témák